dupa zahar (daca este se pun si 10 linguri lapte sau 5 smantana) si capata o finete, super reteta si usoara si facuta de o doamna priceputa, a iesit de nota 10!
Nu separ albusurile de galbenusuri,le bat impreuna cu cele 10 linguri de zahar,10 linguri de ulei,10 de faina,praf de copt si zahar vanilinat.Si gata:)
Oule le bati prima data cu un plic de zahar vanilinat,cam un minut.Dupa aceea pui cele 10 linguri de zahar si amesteci pana se topeste.Dupa aceea cele 10 linguri de ulei,amesteci pana se omogenizeaza,dupa care adaugi 10 linguri de faina si pui praful de copt.
Doamne ce usor!!Eu ma complic cu reteta mea!!Separ ouale si bat albusurile spuma , apoi pun o cana de zahar, apoi galbenusurile ,o cana de ulei si apoi 2 cani faina amestecata cu praful de copt.
Am plecat in oras sa caut o tava in forma de iepure(am zis ca o sa gasesc ceva avand in vedere ca era in preajma Pastelui) si am vazut-o pe aceasta,are o forma mai interesanta.
De tavi in forma de animale,nici vorba!!
Mi-a promis cineva ca imi aduce saptamana viitoare,sa vedem.
Nu este de calitate,am cumparat-o din piata,nu este nici macar de teflon.Seamana dar nu rasare:)))
Dar ii dau bine cu ulei si faina si nu lipeste.
Nu pot sa-i pun hartie de copt pentru ca nu mai iese forma.
te cred si stiu, eu la chec si placinte tot pe cel electric il folosesc. Si aproape zilnic fac placinte:))))in seara asta am facut cu branza, marar si ceapa verde.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.